Parc auto

Parc auto

Parcul auto TOMAT PROD IMPEX este format din 21 de camioane,majoritatea fiind Daf euro 5 si euro 6 ce dispun de o inaltime de incarcare a marfii de 3 metri.

Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.

Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam.

Camioanele se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi  si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa,  liza, lift  (care sporeste siguranta marfii dumneavoastra in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.

Daca vreti ca bunurile dumneavoastra  sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta din punct de vedere calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa  ale TOMAT PROD IMPEX S.R.L.

Si pentru ca deviza noastra este “un client multumit este un client castigat”,  vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dumneavoastra.